Найсмачніше навчання у твоєму житті!
- Час роботи: з 10:00 до 14:00 з понеділка по п’ятницю включно.
- Вартість: 1250 грн / тиждень.
- Харчування: смачні перекуси.
• День 1. Сезонна кухня Поділля. Заготовки (варення, маринади, соління, квашення). Готуємо – вишневі вареники з шоколадом та вершковим соусом, варимо швидке та корисне варення, квасимо швидкі огірочки-п’ятихвилинки, готуємо молоду картоплю за старовинним рецептом з Білого Рукава, знайомимося з легендами Подільської кухні – від Дністра до Дніпра.
• День 2. Весела Мексика – кухня, яка стала кулінарним надбанням ЮНЕСКО. Бірутоси та начос, тортілья та кесаділья з куркою та овочами, соуси з авокадо та кокосового молока. Від супів – до солодощів.
• День 3. Штруделі. Тонкі та вишукані німецькі, довгої витримки – єврейські флудени, закручені молдавські вертути та пряні і солоні балканські пироги.
• День 4. Суперфуди. Екзотичне кіноа та рідний буряк, квітки цуккіні та шпинатне тісто. Приготуємо зелені вареники та салат табуле. Запечемо квіти цукіні з сиром фета.
• День 5. Я- шеф. Авторські страви від кожного учасника школи. Фотосесія. Майстер-клас від шефа одного з кращих закладів міста за окремою програмою.
Реєстрація за посиланням: http://bit.do/eVz8Z
Засновниця курсу - дослідниця Подільської кухні, гастроблогер, куратор проекту "13 шефів" Павлова Олена.
Возраст
10–15
Стоимость
вартість за тиждень: 1250 грн
Телефон
+380 (93) 157 77 57
+380 (68) 418 65 57
Ссылки
Адрес
Винницавул. Болгарська (Константиновича), 35