Четвертий тиждень найсмачнішого табору у Вінниці для вашого підлітка!
Час роботи: з 10:00 до 14:00 з понеділка по п’ятницю включно.
Харчування: смачні перекуси.
День 1. Легенди Америки: салат коулслоу, бургер Нью Йорк, бананові панкейки та мілкшейк з ягодами. Навчимося готувати самостійно корисну котлету для бургера та справжній соус на основі вустерширського.
День 2. Економна німецька кухня – приготуємо мюнхенські сосиски з синьою капустою, пончики «берлінер», маульташен – аналог українських вареників і не тільки. Навчимося робити бульйонні заготовки.
День 3. Пироги, приіжки, булочки. Робота з тістом над солодкою та смачною випічкою.
День 4. Овочі та фрукти – сезонність кухні. Білий баклажан у подільському меживі, шпинатне тісто для млинців з куркою та сиром по-французьки, салат з хамоном та грушею – іспанська кухня. Гриби та правила безпечної роботи з ними.
День 5. Я- шеф. Я- шеф. Авторські страви від кожного учасника школи. Фотосесія, презентація.
Реєстрація за посиланням: http://bit.do/eVz8Z
Засновниця курсу - дослідниця Подільської кухні, гастроблогер, куратор проекту "13 шефів" Павлова Олена.
Возраст
10–15
Стоимость
Вартість: 1250 грн (тиждень)
Телефон
+380 (68) 418 65 57
+380 (93) 157 77 57
Ссылки
Адрес
Винницавул. Болгарська (Константиновича), 35