Внимание! Информация на этой странице не актуальная

Кулінарний курс для підлітків 12-15 років "Готуй як шеф-кухар"

Кулінарний курс для підлітків 12-15 років "Готуй як шеф-кухар"


Найсмачніше навчання у твоєму житті



За 5 днів ти навчишся готувати сніданки різних країн.
Дізнаєшся, як на Вінниччині зустрілися та подружилися вірменський шашлик та італійський пармезан, чеський салат з картоплі та молдавська вертута.
Навчишся з простих продуктів готувати шедеври, які здивують не лише маму і тата, а й тебе самого.
Потренуєш свої смакові рецептори. Дізнаєшся про "шосте чуття" та смак умамі.
Поринеш у цікаву подорож до витоків подільської кухні.

Харчування: смачні перекуси.

Урок перший.
Як зробити сніданок, не розбудивши маму? Сніданки з усього світу (омурайсу, скрамбл, пашот, фруктова пінка).

Урок другий.
Корисні солодощі: цукерки з сухофруктів, морозиво за власним рецептом, сорбети.

Урок третій.
Тісто - це просто☝?. Замісимо та спечемо пиріжки з нутом, зробимо млинціз толокном, смаженим бананом та шоколадом. (Урок у пекарні центру «Орігамі»).

Урок четвертий.
Як італійка заснувала місто на Вінниччині та що з цього вийшло? Готуватимемо панцанеллу та запечемо брокколі з рибкою.

Урок п'ятий.
Вареники та їх побратими : вірменські бораки, японські гедзе, італійські равіолі, бурятські бузи.

Реєстрація за посиланням: http://bit.do/eS5iE

Засновниця курсу - дослідниця Подільської кухні, гастроблогер, куратор проекту "13 шефів" Павлова Олена.


Возраст

12–15


Стоимость

Вартість : 1250 грн (на тиждень)


Телефон

+380 (68) 418 65 57
+380 (93) 157 77 57


Ссылки


Адрес

Винница
вул. Болгарська (Константиновича), 35